lavie gebouw

Homepage La Vie

Verloskundigenpraktijk & Echocentrum La Vie

Op deze website vertellen we over de praktijk en leer je ons team kennen.
Zo hopen we dat het voor jullie duidelijk wordt wie welke functie vervult binnen de praktijk.

Hallo lieve mensen,
Wij zijn Veroniek, Esther, Lisa en Nina, de verloskundigen van La Vie. We begeleiden je zwangerschap, bevalling en kraambed. 

Het is belangrijk dat je ons alle vier op het spreekuur leert kennen. Degene die dienst heeft op het moment dat je bevalling is begonnen zal de bevalling begeleiden. We begeleiden eventueel een bevalling thuis, maar ook als je op eigen wens of op medische indicatie in het ziekenhuis gaat bevallen.

Esther en Veroniek zijn vriendinnen geworden tijdens de opleiding aan de Academie Verloskunde Maastricht. Onze droom is uitgekomen om in 2009 samen een verloskundigenpraktijk te starten. Ook Nina en Lisa zijn vriendinnen geworden tijdens de opleiding tot verloskundige.
Superleuk om nu samen in een praktijk te werken.

La Vie is gegroeid van een hele kleine duo praktijk naar een prachtige praktijk waarin we inmiddels met een heel team werken. Wij staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag met twee verloskundigen voor jullie klaar. Er staat altijd een tweede collega standby wanneer de ander spoeddienst heeft. Wij draaien 5 dagen per week op twee locaties, Brunssum en Eygelshoven, ochtend-, middag- en avondspreekuur.
Naast de Verloskundigenpraktijk hebben wij ook een Echocentrum. Het is mogelijk om op 3 locaties een afspraak te plannen voor een echo, namelijk Brunssum, Eygelshoven en Heerlerheide.

We oefenen ons vak uit met veel liefde en passie. Tot ziens in de praktijk!

Team foto verloskundigenpraktijk la vie Esther van Kuijk Veroniek van Geenen Lisa Marquez Kroeze en Nina Vizzarri
Verloskundigenpraktijk La Vie Team 1: Lisa, Esther, Veroniek en Nina.

Kinderwens

zwemmers

Zwangerschap

Zwangerschap

Nazorg

Kraamtijd

Anticonceptie

zwemmers