Verloskundigenpraktijk La Vie Prakijkassistentes

Shirley, Manon en Audrey zijn de praktijkassistentes van La Vie.

Zij zijn meer dan assistentes, zij ondersteunen de verloskundige op verschillende vlakken.
Je kunt ze tegenkomen aan de telefoon maar ook op de praktijk.

Shirley: praktijkassistente

Shirley_Breukers-Oerlemans.jpg

Hallo lieve allemaal,

Ik ben Shirley Breukers-Oerlemans, een van de drie praktijkassistentes van La Vie.
Samen met mijn man Luc, onze kindjes Nino*, Fenna, Sjoerd, Mads en Lauke en onze trouwe viervoeter Fien wonen wij in Eygelshoven.

Vanaf 2021 ben ik team La Vie komen versterken.
Vooraf ben ik lange tijd werkzaam geweest als verpleegkundige binnen de GGZ en sinds een klein jaar werkte ik als kraamverzorgende. Ik vind het een voorrecht om aan de zijlijn ook deel te mogen uitmaken van de meest bijzondere en intense periode uit jullie leven. Met mijn achtergrond probeer ik jullie goede tips en adviezen te geven.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen jullie mij tegenkomen op locatie Brunssum of Eygelshoven, of zal ik jullie telefonisch te woord staan.
Jullie kunnen bij mij terecht met algemene vragen en voor het plannen of verzetten van afspraken.

Wanneer je het algemene nummer van de praktijk belt (045-7634372), krijgen jullie mij of een van de twee andere assistentes, Manon of Audrey aan de lijn.

Indien er sprake is van spoed en/of dringende vragen waarbij je de verloskundige wilt spreken, bellen jullie naar het spoednummer (045-7634371).

Tot ziens/horens in de praktijk!


Manon: praktijkassistente

Hi lieve (toekomstige) ouders,

Ik ben Manon, sinds juli 2021 één van de drie praktijkassistentes van La Vie en wat heb ik veel plezier in dit werk!

Ik woon in Landgraaf, ben gelukkig getrouwd met Jordy en moeder van drie prachtige zoons Lewis, Lowen* en Jowy. 

Ik heb een achtergrond als medisch secretaresse, echter met een absolute passie voor baby's. Want er is niets mooiers dan nieuw leven verwelkomen!

Ik ga jullie graag bijstaan rondom de administratieve kanten van jullie zwangerschap. 

Tijdens mijn eigen zwangerschappen ben ik (mede) begeleid door La Vie. Ik heb hier de mooiste ervaringen beleefd en helaas ook de verdrietigste ervaringen. 

La Vie voelde voor mij als een warm nest en een vertrouwde omgeving waar iedereen voor je klaar staat en niets te veel gevraagd is. Met veel plezier mag ik onderdeel uitmaken van dit fantastische team en hoop ik eraan te kunnen bijdragen om jullie ook een mooie ervaring te mogen geven.

Jullie kunnen bij mij terecht met algemene vragen en voor het plannen of verzetten van afspraken.

Wanneer je het algemene nummer van de praktijk belt (045-7634372), krijgen jullie mij, Audrey en of Shirley aan de lijn.

Indien er sprake is van spoed/ en of dringende vragen waarbij je de verloskundige wilt spreken, bellen jullie naar het spoednummer (045-7634371).

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!


Audrey: Praktijkassistente

Ik ben Audrey Consten, sinds 2022 werkzaam als één van de drie assistentes van La Vie.

Ik ben opgegroeid in Landgraaf en woon nu met mijn partner en onze kinderen in Hoensbroek. In 2010 ben ik moeder geworden van Dexter en in 2021 kwam broertje Aaron erbij.

Na mijn eerste zwangerschap bleef ik gefascineerd in de geboortezorg en heb ik 3 jaar verloskunde gestudeerd en ook stages gelopen bij La Vie, tijdens deze stages kwam ik erachter dat de verloskundige zorg bij La Vie heel vertrouwd en persoonlijk is, dit is ook de rede waarom ik bij mijn 2e zwangerschap mij direct aangemeld heb bij La Vie!

Na mijn opleiding heb ik met veel plezier in de kraamzorg gewerkt en daarna als praktijkassistente bij een verloskundige praktijk in Maastricht.
Heel leuk vind ik het om nu deel uit te mogen maken van Team La Vie. Sinds 2013 ben ik actief in de geboortezorg en hoop jullie met mijn ervaring en kennis goed te kunnen ondersteunen.
Jullie kunnen bij mij terecht met al jullie vragen en voor het plannen of verzetten van afspraken.

Tot ziens/horens in de praktijk!